HIGIJENA PROSTORA

Kako postići istovremeno čist i zdrav ambijent našeg doma a da pri tome nemamo posljedice hemijskih sredstava kako na zdravlje nas i naših ukućana tako i na životnu sredinu?

Naša tehnologija čišćenja i održavanja prostora podrazumjeva čišćenje:

  • bez štetnog djelovanja na nas i okolinu
  • bez agresivnog djelovanja hemijskih supstanci, iritiranja kože , očiju i disajnih organa
  • bez potrebe mnogobrojnog ispiranja ostataka sredstava kako bi smo bili bezbjedni
U cilju postizanja ambijenta kakav zaslužujete u ponudi su eMC probiotička sredstva za čišćenje.

Kako čistimo sa eMC sredstvima?

Tako što ćemo u veoma malim količinama nanjeti sredstvo na površinu koju čistimo i nakon par minuta posušiti površinu koju smo tretirali bez dodatnog ispiranja.

Prednosti primjene:

Postizanje čiste sredine bez rizika za narušavanje sopstvenog zdravlja i okoline.

Važno je napomenuti da su eMC proizvodi obogaćeni raznim eteričnim uljima (limeta, eukaliptus i dr.) i prostor očišćen istim predstavlja oazu ugodnog ambijenta.

Površine koje se čiste eMC sredstvima ostaju duži vremenski period čiste i bezbjedne nego što je slučaj sa klasičnim hemijskim sredstvima, kako?

Kada očistite neku površinu klasičnim hemijskih sredstvima dobijete sterilnu površinu koju nakon kraćeg vremena ponovo nastanjuju patogene bakterije i čine je nečistom, dok prilikom upotrebe probiotičkih eMC sredstava dobijate čistu površinu nastanjenu pozitivnim mikroorganizmima koji sprečavaju povratak patogenih bakterija na tretiranu površinu.

Način upotrebe:

  • eMC sredstva su veoma koncetrovana te je njihova primjena veoma ekonomična u pažljivom pristupu primjene.
  • Za čišćenje prozora i staklenih površina potrebno je 5 ml ili 1 čep eMC sredstva dodati u ½ litra vode, putem ručnog raspršivača nanijeti rastvor na željenu površinu te nakon par minuta posušiti bez dodatnog ispiranja.
  • Za čišćenje podnih površina kako u stambenim tako i u poslovnim objektima potrebno je 5 ml – 10ml ( u zavisnosti od koncetracije zaprljanosti) eMC sredstva dodati u 5 litra vode putem džogera ili sličnog sredstva nanijeti rastvor na površinu i izvršiti posušivanje bez dodatnog ispiranja prostora.